Fotograf: Nuntă tradiţională sau nonconformistă?

Ai căutat „fotograf nuntă”? Ai găsit 

Tradiţiile sunt frumoase, dau culoare nunții și sunt amprenta noastră românească la mult așteptatul eveniment. Ele pun în valoare identitatea noastră, locul de unde suntem şi ajută un fotograf nuntă în a spune prin imagini, într-o manieră cronologic bine definită, povestea nunţii voastre.

fotograf-focsani

Fotografiile la nuntă pot fi uneori neplăcute, trebuie să zâmbiţi mereu, indiferent că te bat pantofii sau rochia nu stă cum trebuie. Noi spunem să nu vă forţaţi, fiţi naturali, zâmbetul fals se vede în fotografii! Cel mai important, conştientizaţi că uneori cea mai mare piedică în calea realizarii unor fotografii bune, sunteţi voi! De aceea nu uitaţi că nunta e o petrecere, unde voi trebuie să vă bucurați cel mai mult. Nunta nu este a invitaților. Este a voastră! Așa că trăiți-o din plin! Trebuie să fiţi relaxaţi şi măcar în ziua nunţii să lasaţi deoparte grijile organizării evenimentului.

 

Nuntă fără tradiţii? Se poate?

Şi încă cum!  Genul acesta de nunţi, cel puţin în fotografii, permine o libertate mult mai mare unui fotograf nuntă. Pentru că nu mai pierdeţi timp cu florile în piept, cu hora printre blocuri, mersul la naşi, puteţi începe direct cu o ședinţă foto.

Deci, alocăm mai mult timp fotografiilor artistice şi acest lucru se va vedea în proiectul final. Un fotograf nuntă va începe şedinţa foto chiar de la voi din casă, cu detalii, pregătiri, cadre regizate cu lumini externe bine controlate şi va continua afară într-un parc sau altă locaţie stabilită împreună.

La şedinţa foto afară putem invita naşii, părinţii, fraţi şi surori pentru câteva cadre şi fotografii de familie, urmând ca restul invitaţilor să-i fotografiem la restaurant, preferabil când vin, pentru că atunci sunt cel mai bine aranjați.