Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

După cinci ani, o ședință foto cu prințesa Amalia

       Pe Daniela și Bogdan i-am cunoscut în 2013, anul în care au hotărât să-și unească destinele. Ne-au ales pe noi la recomandarea unui prieten și încă de la început am simțit că vom fi mai mult decât două părți într-o convenție contractuală.
     Nunta lor a fost ca un basm frumos și dovadă stau fotografiile și filmările făcute de noi. Oamenii au fost relaxați, frumoși și foarte, foarte îndrăgostiți unul de celălalt. După ce toate materialele foto și video au fost prelucrate, transpuse în albume foto și filmulețe video, ne-am desparțit prieteni și ne-am văzut fiecare de drum.
     Surpriza a venit în urmă cu o lună de zile, când Daniela și Bogdan ne-au contactat pentru o nouă ședință foto. De data asta a fost vorba despre cel mai mic membru al familiei lor, drăgălașa Amalia.

sedinta+foto+1

     Amalia are 7 luni și arată o ca o prințesă conștientă de propria ei frumusețe. Ședința foto a fost ca o joacă între copii de mai multe vârste. Pe de o parte Daniela și Bogdan, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, care acum își priveau fiica cu ochii plini de mândrie și dragoste, pe de altă parte Amalia, o dragălăşenie de fetiță, cu privirea senină și zâmbetul până la urechi.     Timp de două ore ne-am jucat, am râs în hohote și bineînțeles am făcut multe, multe fotografii. De fapt, cea mai grea parte a muncii noastre a fost făcută chiar de Amalia care a fost toată numai un zâmbet, așa că n-a trebuit decât să fim lângă ea.

sedinta+foto+2

     După cinci ani, un cuplu fericit, Daniela și Bogdan, a revenit cu fetița lor pentru o ședință foto. Despre asta vă vorbesc aici. Despre mulțumirea și mândria noastră atunci când clienții revin pentru că, la rândul lor, au fost mulțumiți de serviciile noastre. Când Daniela și Bogdan au apelat din nou la noi pentru o ședință foto cu fiica lor, am avut confirmarea că știm să ne facem bine treaba.

sedinta+foto+3

     Toate fotografiile Amaliei au fost făcute la doar 40 de km de Focșani, nu ne-am deplasat sute de km pentru asta. Dacă oamenii sunt fericiți vom surprinde asta în fotografiile noastre. Nu întotdeauna contează locația aleasă pentru ședința foto; cel mai mult contează bucuria și fericirea de pe chipurile oamenilor.
     

sedinta+foto+4
sedinta+foto+6
sedinta+foto+7
sedinta+foto+8
sedinta+foto+9
sedinta+foto+10
sedinta+foto+11
sedinta+foto+12
sedinta+foto+13

     Acum Amalia are propriul ei album foto profesional și cu siguranță va reveni la noi și pentru altele. Cu toții facem fotografii frumoase, în format digital, cu telefonul sau cu un aparat foto, de obicei unul micuț de călătorii. Dar ele rămân uitate pe un computer sau le stocăm pe diferite harddiskuri externe. Și, din sutele de fotografii făcute, ne trezim la un moment dat că nici una nu merită expusă într-un album foto. Amalia se va bucura de albumul ei foto și peste 20 sau mai mulți ani. Îl va arăta copiilor, nepoților, vor râde și vor compara fețele celor mici, cine cu cine seamănă, la diferențe de ani și ani.

sedinta+foto+14

     Vino la noi să-ți păstrezi amintirile într-un album foto care va rezista în timp și familia ta se va bucura ani la rând să te vadă, derulând paginile albumului. Grafix Studio face fotografii profesionale expuse pe hârtie foto într-un album pe care îl vei avea pentru toată viața.