Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Cristina si Sorin

Cu dragoste din lanul de lavandă

Cristina și Sorin au decis să-și oficializeze căsătoria la starea civilă cu o săptămână înainte de nuntă, într-o ținută lejeră cu accente tradițional românești. Nu întâmplător cei doi au ales să se îmbrace în ii de un alb imaculat brodate cu motive populare; amândoi sunt îndrăgostiți de natură, de frumos, iubesc să fie înconjurați de flori și și-au dorit un colț de rai unde să se simtă acasă. Am fost norocoși să-i vedem și să-i fotografiem în locul în care a început povestea lor. Dar să o luăm de la început.

fotografii-nunta-cristina-si-sorin20.jpg

Prima noastră surpriză a fost în dimineața zilei în care urma ca cei doi să spună DA în fața ofițerului de la Starea Civilă. Cristina a venit îmbrăcată într-o rochie albă, brodată cu motive tradiționale românești și având în partea de sus o croială tip ie, iar cămașa lui Sorin avea motive identice brodate pe piept, mâneci și guler. Ce ne-a atras însă atenția în mod deosebit a fost buchetul de flori pe care Cristina îl ținea în mână: o combinație de flori de lavandă naturale cu maci mari și roșii. Nu aveai cum să nu remarci această explozie spectaculoasă de culori, mov și roșu. Am regăsit imediat lavanda şi în coronița de pe capul Cristinei și într-o broderie de pe pieptul cămășii lui Sorin. Oamenilor ăstora chiar le place lavanda! Aveam să înțelegem un pic mai târziu și de ce.

Cununia lor a fost desprinsă parcă dintr-un basm popular, cu o Cristină frumoasă, îndrăgostită, plină de flori și un Sorin falnic și mândru, cu privirea plină de iubire pentru soața sa.

Nunta urma să o organizeze la o săptămână după cununie și stabilisem deja să facem o ședință foto îmbrăcați în miri undeva la munte, pe malul unui lac.

Doar că oamenii erau acum prea frumoși și prea fericiți și îmi doream foarte mult să surprind toate acestea în fotografii care să le amintească mai târziu de această zi cu adevărat specială. Așa că i-am întrebat dacă vor să facem mai târziu o ședință în care să folosim tehnici de fotojurnalism. M-au întrebat în ce constă și le-am explicat că voiam să-i fotografiez într-un mediu în care ei să se simtă lejer, că îi las să facă ce vor, să se simtă liberi și să se miște natural, iar fotografiile vor fi instantanee. Nu voiam să îi constrâng în poziții rigide și studiate, îi lăsam pe ei să-și aleagă mișcările. S-au gândit la un cadru în care să se simtă acasă și au ales câmpul cu lavandă; aveam să aflu că "Movanda" este un brand prin care cei doi cultivă și comercializează lavandă sub diferite forme.

fotografii-nunta-cristina-si-sorin13.jpg

Am ajuns pe câmpul cu lavandă când soarele se apropia de apus și lumina lui caldă crea o imagine de basm. Am fost cu adevărat norocoși cu această ședință foto. Totul a fost perfect! lumina soarelui, cerul, cei doi îndrăgostiți, culoarea și mirosul amețitor al lavandei, totul a contribuit la obținerea unui cadru perfect. Contrastul caloric dintre movul lavandei şi căldura luminii soarelui la apus au creat o scenă dreamy, care rămâne pe retină pentru totdeauna. Movul - culoarea lavandei - e considerat o culoare regală și e asociat cu luxul și bogăția.

Am regăsit culoarea lavandei și în ziua nunții: flori, rochii, machiaj, lumină. Restaurantul Antal Queen și-a întâmpinat oaspeții, iar mirii au petrecut alături de familie și prieteni până dimineață.

A urmat cea de-a doua ședință foto, la munte. Am ales un loc îndrăgit de Cristina și Sorin, zona Lacului Bâlea, pe Transfăgărășan.

În oglinda lacului am surprins imaginea celor doi, tremurată de adierea vântului. Ne-am mutat apoi pe marginea Căldării Bâlei și am avut în fundal Transfăgărășanul și crestele munților ce înconjoară întreaga vale. Frumusețe, dragoste, măreție! Despre asta este vorba în povestea Cristinei și a lui Sorin.