Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Mihaela si Sebastian

Și vremea s-a îndreptat după râsul Mihaelei

A83I8535.jpg

 Cu Sebastian suntem prieteni buni de peste 10 ani și împărtășim aceeași pasiune, fotografia de nuntă. Știind ce înseamnă cu adevărat munca unui fotograf profesionist, și-a dorit ca la nunta sa cu Mihaela să-i fim oaspeți. Am avut însă parte de o surpriză foarte plăcută când ne-a rugat să facem o ședință foto pre-eveniment, cu instantanee pe care să le poată distribui pe rețelele de socializare prietenilor și familiei. Am fost onorați, ca dintre toți colegii din breaslă, să fim noi cei contactați - Mulțumim, Sebi! :)

A83I8860.jpg

Ziua în care stabilisem să facem ședința foto s-a dovedit a fi una cu o vreme total neprietenoasă. Am plecat spre Andreiașu pe o vreme ploioasă, cu vânt și cer înnourat, iar ziua nu părea că are să se schimbe prea curând. Am ajuns într-o zonă deluroasă, superbă, plină de verdeață și liniște. Afară vântul se mai potolise, nu mai ploua, doar norii încă insistau să rămână blocați deasupra noastră. Am urcat un delușor cu aparatura după noi și cu speranța la câteva raze de soare, dar frigul care se instalase ne făcea să ne îndoim că vom reuși să facem ceva fotografii reușite.

A83I8852.jpg

Mihaela și Sebastian urcau în fața noastră, veseli, ținându-se de mână, fără să pară a fi vreun pic ingrijorați de temperatură. În vârful dealului ne-am oprit și am stabilit că era locul perfect pentru fotografii, așa că ne-am instalat aparatura cu ochii pe norii ce păreau hotărâți să ne strice ziua. Doar noi, echipa Grafix, se pare că eram îngrijorați; cei doi viitori miri se plimbau relaxați prin iarbă și priveau fericiți în jur fără să simtă în vreun fel frigul și amenințarea ploii.

A83I8524.jpg

Ne-am relaxat cumva și ne-am apucat de treabă. Ne-am reglat aparatele pentru lumina disponibilă și am început să facem probe de încadrare, culoare și luminozitate, examinând în detaliu fiecare fotografie făcută. În una dintre ele am descoperit ceva ce ne-a făcut să ne amintim de "Amintirile" din copilăria lui Creangă: “ieşi, copile cu părul bălan, afară şi râde la soare, doar s-a îndrepta vremea şi vremea se îndrepta după râsul meu”.

Mihaela are părul lung, castaniu, dar zâmbetul ei ne-a amintit de citatul de mai sus. Căldura și bucuria de pe chipul ei păreau că au reușit să împrăștie din nori și câteva raze de soare au coborât pe pământ, chiar în locul în care cei doi se priveau îndrăgostiți. Am profitat din plin de micuța fereastră care s-a deschis deasupra noastră și timp de 30 de minute am surprins multe cadre reușite. Ce am observat în fiecare dintre ele, Mihaela și Sebastian aveau fețele zâmbitoare, pline de căldură, contrastând puternic cu vremea de afară. Părea ca timpul se oprise în loc să se minuneze și el de fericirea lor.

A83I8760.jpg

A fost ziua în care am înțeles că nu întotdeauna vremea poate strica o ședință foto. Un zâmbet cald va face cu siguranță diferența, așa că, la ședințele noastre foto am stabilit o regulă: zâmbetul e obligatoriu! :)