Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

View Original

Diana si Filip

Într-o zi plină de lumină și bucurie, la celebrul restaurant Hora Miresei din Vânători, am avut privilegiul de a imortaliza un moment deosebit în viața cuplului Diana și Filip. Cununia civilă a fost un eveniment plin de emoție și bucurie, unde iubirea și veselia au fost în centrul atenției.

Vibe-ul întregii ceremonii a fost unul relaxant și prietenos, iar cei doi miri au transmis o stare de calm și fericire tuturor celor prezenți. Am avut libertatea de a lucra cu ei într-un mod creativ, capturând momente pline de autenticitate și expresie.

În timpul ceremoniei, râsetele și privirile încărcate de iubire dintre Diana și Filip au creat cadre pline de emoție, care vor rămâne amintiri prețioase pentru ei și cei dragi lor.

La finalul ceremoniei, toți invitații au sărbătorit cu mirii, transformând evenimentul într-o atmosferă festivă. Zâmbetele, dansurile și momentele de bucurie autentică au fost evidentiate în fotografiile noastre, transmițând energia pozitivă a acestei zile minunate.

Fotografiile realizate reflectă emoțiile și frumusețea acestui moment unic în viața lor. Cu permisiunea Dianei și a lui Filip, împărtășim cu bucurie aceste amintiri cu toți cei care i-au susținut și i-au înconjurat cu dragoste în această zi specială.

Îi dorim cuplului Diana și Filip o călătorie plină de iubire și fericire în căsnicia lor. Să fie mereu înconjurați de dragostea și sprijinul celor dragi!