Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Grafix Studio a crescut si se schimbă

În viața oricărei companii vine momentul în care trebuie să te întrebi ce-ai reușit să faci și în ce te-ai transformat? După zece ani de existență, momentul acela a venit și pentru Grafix Studio, iar răspunsul la întrebările acestea trebuie să îl spunem tuturor, pentru că am învățat, am făcut lucruri din ce în ce mai frumoase și ne-am maturizat.

Așa că am hotărât că avem nevoie de un nou logo, care să vorbească mai bine despre cine suntem și ce facem. Ca atelier de creație, Grafix Studio a progresat enorm în ultimii ani, diversificându-ne în mare măsură tehnica compozițională. De aceea, noul nostru logo începe prin a sublinia fără echivoc că facem fotografie și videografie; însă le facem la nivel profesionist, ajutați de un limbaj artistic cizelat în sute de experiențe. Elementul grafic de forță al logo-ului constă în reprezentarea Proporției de Aur (unul dintre principiile cele mai importante în crearea armoniilor vizuale), continuată cu abstractul artistic provenit din imaginație și interpretare. Fontul folosit - de tip Art Nouveau - descrie eleganța pe care o propunem în lucrările noastre, care sunt întotdeauna despre oameni și sentimente și nu despre evenimente și locuri.


Noul logo e un melanj echilibrat de ordine și abstract, care enumeră vizual trăsăturile pe care le-am dobândit în acești ani: determinare, simț artistic și curajul de a experimenta. Astea sunt virtuțile principale ale Grafix Studio, așa cum le vedem noi în anul în care împlinim un deceniu de activitate creativă.

Și cum trăsăturile de care am vorbit nu le-am fi putut căpăta fără voi, clienții și partenerii noștri, vă mulțumim că ne sunteți alături!

Logo design conceptie.ro