Fotograf Focsani | Grafix Studio | Fotograf nunta Focsani

Studio Blog -

Blogul nostru cu articole si fotografii de nunta. Fotograf si videograf de nunta GrafiX Studio Focsani.

 

GrafiX Studio,Fotograf Focsani,Fotograf de nunta,fotograf profesionist de nunta,fotografii nunta,cameraman nunta,fotograf de nunta focsani,fotograf nunta focsani,poze nunti,fotografii nunti,fotograf nunta,fotograf nunti,fotografii,fotografie de nunta,filmari nunti,filmari nunta,poze nunta,poze de nunta,poze de la nunti,fotografii la nunta,fotografii pentru nunti,poze pentru nunti,fotografii de nunta,fotografii la nunta,albume foto,fotograf nunta bucuresti,fotograf nunta buzau,fotograf nunta bacau, 
fotograf nunta galati,fotograf nunta braila,fotograf nunta ploiesti,fotograf nunta sinaia,fotograf nunta brasov,fotograf nunta constanta,fotograf nunta sibiu,fotograf nunta timisoara,fotograf nunta cluj,fotograf nunta iasi,fotograf nunta pitesti,fotograf nunta targoviste,fotograf in focsani

Şedinţe foto de Crăciun 2023

Împarte cu familia ta atmosfera magică a Crăciunului!

Pentru Sărbătorile iernii de anul ăsta, am pregătit la Grafix Studio două decoruri fermecătoare, fiecare dintre ele cu două zone distincte de fotografiere.

Primul decor recreează farmecul iernii cu lumina sa rece și cu detaliile atent lucrate ale salciei crețe. Fiecare colț al acestui decor emană o atmosferă de poveste, redând perfect magia unui peisaj încărcat de zăpadă. Imaginează-ți îmbrățișarea acestei atmosfere de basm în timp ce zâmbiți către obiectiv, creând amintiri memorabile pentru tine și cei dragi ție.

Sedinte foto de Craciun 2023
Sedinte foto de Craciun 2023
Sedinte foto de Craciun 2023
Sedinte foto de Craciun 2023
Sedinte foto de Craciun 2023

Al doilea decor te invită într-un cămin primitor, unde lumina caldă și bradul de Crăciun te învăluie într-o atmosferă plină de bucurie familială. Șemineul care scânteiază și brazii împodobiți cu imaginație sunt pregătiți să devină fundalul perfect pentru portretele de sărbătoare ale familiei voastre.Fiecare decor oferă două zone de fotografiere, astfel încât să poți alege variante diferite pentru a imortaliza momentele speciale. La Grafix vei avea parte de o experiență de fotografiere profesionistă și de post-procesare autentică (fără utilizarea template-urilor) și unică, dedicată exclusiv familiei tale.

Sedinte foto de Craciun 2023
Sedinte foto de Craciun 2023

Când vii la noi îți recomandăm să-ți aduci încălţăminte de schimb, pentru tine și copiii tăi, ca să ai o experiență cât mai plăcută de poziționare în decorurile pe care ți le propunem. Dacă cei mici sunt bolnăviori, mai bine amâni până vor fi bine; vei avea suficiente zile în care ne poți vizita. Te așteptăm cu nerăbdare, alături de familia ta, între 15 Noiembrie şi 23 Decembrie 2023 ca să-ți creăm amintiri de neuitat în farmecul și magia sărbătorilor de Crăciun!

Tarife:

15-23 Noiembrie 2023 400 lei

01-23 Decembrie 2023 450 lei

Durata medie a unei ședințe foto este de 40 minute, în care realizăm minim 50 de fotografii editate, în format digital.

Adresa: Str. Miorița nr. 10, Focșani - Vrancea

Vă așteptăm cu drag!