GrafiX Studio este experienţa celor 10 ani de muncă cu pasiune, stocată în sute de mii de fotografii şi sute de materiale video şi bine-nţeles mulţi, mulţi clienţi foarte mulţumiţi. Scopul nostru este de a surprinde cele mai frumoase momente alături de voi şi de a le transforma într-o amintire memorabilă. Suntem mai mult decât o echipă foto-video şi aşteptăm cu mare interes să lucrăm împreună.

studio-18-edit-191x300.jpg

Cristi Mocanu fotograf

        Am invatat în tot acest timp ca fotografia înseamnă mai mult decât un aparat foto bun sau un peisaj reuşit  care să completeze, în mod fericit fericit, un cadru. În spatele mirilor stă o poveste care are nevoie de inspiraţie, pasiune şi profesionalism ca să fie surprinsă la momentul potrivit. Ca artist fotograf trebuie să le ai pe toate şi să le transformi în puterea de a transmite o stare prin imaginile suprinse. Fac fotografii cu inima, fotografiez oameni şi surprind poveşti care pot dura o viaţă. Sunt unul dintre acei oameni norocoşi care şi-au transformat pasiunea într-un mod de viaţă. Am ales în 2007 calea fotografiei profesionale, care a devenit treptat mai mult decât o pasiune şi care îmi oferă foarte multe satisfacţii.Pentru mine peisajele, portretele, poze de grup, toate acestea sunt cadre care au un imens potenţial dacă apelezi la Grafix Studio să surprindă magia momentului.

        La Grafix Studio considerăm comunicarea dintre artistul fotograf şi client un ingredient vital care să transforme cu succes un moment într-o amintire pentru o viaţă. De aceea vă stau la dispoziţie pentru întrebări, sugestii sau nelămuriri, atât dacă este vorba despre fotografie, cât şi despre eveniment în ansamblu.

Vali-Mocanu-191x300.jpg

Valentin Mocanu videograf

      Pasiunea mea este arta de a filma iar totul a început când am pus prima dată mâna pe o cameră video. Vorbesc despre profesie :) şi eu am decis să transform pasiunea în profesie încă din momentul când am cunoscut primele taine ale unei videografiei. Ştim cu toţii că ceea ce facem, calitatea reuşitelor, ne defineşte atât ca oameni cât şi ca profesie. De aceea am considerat că este important că continui să mă dezvolt şi să acumulez secrete şi abilităţi ale acestei profesii pline de provocări, care aşterne momente unice din viaţa unui om în format video.Tocmai aceasta este misiune mea în echipa GrafiX Studio.

     Înregistrez video toate clipele şi emoţiile din cele mai importante zile din viaţa dumneavoastră, într-o manieră specifică filmului documentar. Sunt o prezenţă discretă, de aceea pot surprinde într-un mod natural momentele speciale care se desfăşoară în jurul meu.La fel ca în viaţă nu toate merg ca pe roate, aşa cum vă doriți. Dar dacă trecutul nu poate fi schimbat, modul în care vă spuneţi povestea DA, iar asta poate influența pozitiv impresia finală. De aceea o componentă importantă a muncii mele este editarea materialului filmat şi realizarea video-ului final. La montaj nu folosesc efecte speciale sau tranziţii animate care pot strica atmosfera filmului.

Urmarea este aceea că filmul nuntii va reflecta emoţiile trăite de protagoniştii evenimentului şi de invitaţi în ziua marelui eveniment.

 Filmul montat va fi realizat pentru a vă spune povestea, dar şi pentru a vă atinge sufletul.De cele mai multe ori noi şi clienţii devenim prieteni iar succesul Grafix Studio este asigurat şi de rata de revenire a noilor prieteni care ne caută şi pentru alte tipuri de evenimente.


FOTOGRAFII  PREMIATE

Fotografie premiata in 2016 de catre Abstract Canvas

Fotografie premiata in 2015 de catre Art Wedding Photographers

Fotografie premiata in 2015 de catre Art Wedding Photographers

Fotografie premiata in 2015 de catre Abstract Canvas

GRAFIX STUDIO este membru al